dilluns, 21 d’octubre de 2013

9 NOVEMBRE CURS AMB MARTA JUEZ!!


Farem un projecte diferent i original. Es tracta d’un preciòs calendari de sobretaula del 2014, tot fet a mà, que al mateix temps és un mini àlbum fotogràfic!
Utilitat i bellessa en un sol projecte!!
A les portades tècniques de cartonatge, ornaments en whasi tape, ús de tintes Distress, bonics tampons... I 12 pàgines decorades, una per cada mes amb fotografia especial per ell i una tarja per descriure una petita crònica o les dates més importants, 
Resultant així un àlbum a final d’any que serà un resum del que ha estat el nostre 2014.
No et sembla extraordinari?
I tot realitzat amb la bellíssima col·lecció Wild&Free de Glitz, una explosió de color que no et pot deixar indiferent!!
NO  T’HO  PERDIS !!!  


Vamos a realizar un proyecto muy original y diferente. Se trata de un precioso calendario de sobremesa 2014 hecho a mano de principio a fin, que es además un mini álbum fotográfico.!

Utilidad y belleza en un solo proyecto!

Técnicas de cartonaje para las portadas, adornos hechos de whasi tape, uso de tintas Distress, mucho sello bonito... Y 12 páginas decoradas, una para cada mes, con espacio para la fotografía más especial del mes y una tarjetita para escribir nuestra pequeña crónica o tal vez para anotar las fechas más importantes,
 de forma que al finalizar el año nos quedadrá un mini álbum resumen de lo que ha sido nuestro 2014. 
¿No te parece genial?
Y todo realizado con la preciosísima colección Wild&Free de Glitz, una explosión de color que no te dejará indiferente!
NO  TE  LO  PIERDAS !!!