dilluns, 16 de setembre de 2013

DILLUNS // LUNES: LO de Glitz (Magda Mizera)

DILLUNS DE TUTORIAL

Avui presentem un Layout de Magda Mizera amb la barreja de dues noves col·leccions de Glitz.

En 3 minuts es pot veure com fer un LO força senzill (encara que estigui en anglés, és molt visual i no és complicat d'entendre). Si teniu algun dubte sobre què diu, no dubteu en contactar-me estaré encantada d'ajudar-vos.

Per les que comenceu amb l'Scrap, és ideal per aprendre com distribuir els papers i decoracions de manera fàcil per obtenir un resultat preciós. I per a les que ja en sabeu, a partir d'aquesta base que ens presenta la Magda podeu tenir moltes idees per desenvolupar un LO amb tintes, papers, fotos i tampons.

Gaudiu d'aquest vídeo! i BONA SETMANA!!!


LUNES DE TUTORIAL

Hoy presentamos un Layout de Magda Mizera con la mezcla de dos nuevas colecciones de Glitz. 

En 3 minutos se puede ver como hacer un LO bastante sencillo (aunque el vídeo este en inglés, es muy visual y no es complicado de entender). Si tenéis alguna duda sobre lo que ella dice, no dudéis en contactar conmigo estaré encantada de ayudaros.

Para las que empezáis con el Scrap, es ideal para aprender como distribuir los papeles y decoraciones de manera fácil y así obtener un resultado precioso. Y para las que tenéis un nivel mas avanzado, a partir de esta base que nos presenta Magda podemos sacar muchas ideas para desarrollar un LO con tintas, papeles, fotos y tampones.

Disfrutad este vídeo!! y BUENA SEMANA!!!

CLICA AQUÍ PER VEURE EL VIDEO

Enllaç: http://vimeo.com/736058812 comentaris:

Olga Pey ha dit...

No es pot veure el video, dona error

Georgina - Sants PAPERETS ha dit...

Ho sento Olga!!

Acabo d'actualitzar l'enllaç. Per si no funciones.. Te'l copio una altre vegada: http://vimeo.com/73605881

Gràcies i gaudeix d'aquest video :)